fbpx

Din rengøringspartner

Komplet rengøring af diverse slags lokaler/ faciliteter – Storkøbenhavn og hele Sjælland!

Akhil – Hvem er vi?

AKHIL tilbyder en grundig og fleksibel rengøring, der altid er tilpasset efter kundens behov. Høj service og grundig rengøring af højeste kvalitet er kerneværdier for AKHIL – desuden er vi åbne overfor at vende tilbage til Jer ved den mindste utilfredshed.

ALT DETTE FOR KUNDEN! Vi arbejder ud fra et miljø, som er rent og struktureret – vi bruger de helt rigtige miljøvenlige produkter i vores rengøring. Det sikrer os en god samvittighed, når vi forlader et sted efter at have rengjort det!

Vi er fysisk tilstede på hele Sjælland og i Storkøbenhavn. Vi er meget fleksible og kan med meget kort varsel være ude ved Jer, hvis det kræver det – og vi går ikke derfra før der er pletfrit og tilfredshed!

Kvm. rengjort

Opgaver løst

Os med den stærke holdånd

AKHIL – grundig rengøring i høj klasse på Sjælland og i Storkøbenhavn til konkurrencedygtige priser. Kombinationen af erfarne samt servicemindede rengøringsfolk og de perfekte produkter gør, at vi som firma aldrig vil gå på kompromis med resultatet!

Få et uforpligtende tilbud

Vil I have partner, der tager jeres rengøring seriøst og garanterer synlige resultater hver gang? Ring på +4542444952 eller udfyld formularen og vi kontakter jer snarest muligt. Det er hurtigt, nemt og ikke bindende.

Kontakt os

Hvad vores samarbejdspartnere siger om os

"Vi kan altid trække på AKHIL!"

 I en branche hvor efterspørgslen er svingende, er det rart at have en samarbejdspartner i baghånden. Tingene er ikke brændt på siden vi har kunnet kontakte AKHIL. Det kan anbefales!

"Erfarende og omhyggelige "

Erfarent og omhyggeligt personale! Kan bestemt anbefale AKHIL, hvis I ligesom os har brug for en underleverandør der er pålidelig og hurtigt kan hoppe til.

"Personale med gåpåmod"

Vi bruger AKHIL til flytterengøring. De to faste vikarer, vi har, er venlige og har masser af gåpåmod. Jeg er glad for at kunne arbejde sammen med nogen der forstår branchen og vores behov så godt.

"Hjælper når behovet er der"

Vi er glade for AKHIL. De dukker op som aftalt, og så medbringer de selv alt. Meget tilfredsstillende.

"Det er super godt og nemt"

Første underleverandør vi har prøvet. Men det er super godt og nemt!

"Pålideligt rengøringsselskab med god kommunikation... "

AKHIL er et pålideligt rengøringsselskab som udmærker sig ved god kommunikation og kvalitet.

"Et godt stykke arbejde..."

Personalet er grundigt og kommer til aftalte tid. Desuden har vi oplevet stor fleksibilitet og venlighed i forhold til vores behov for ændringer.  I gør et rigtig godt stykke arbejde.

"Kommer altid til aftale tid"

Vi har brugt AKHIL i et år og er 110% tilfredse. De kommer altid til den aftalte tid, er fleksible og rengøringen er i topklasse. Tak fra alle på kontoret