fbpx

Flytterengøring

Komplet rengøring af boliger ved fraflytning – Storkøbenhavn og hele Sjælland!

Flytterengøring

Vi garanterer kunden omhyggelig rengøring af hele lejemålet/ boligen – vi springer ikke noget som helst over, heller ikke de hjørnerne. Kunden kommer altid i første række hos AKHIL.
Vi har erfaring med det meste.

Grundig rengøring

Kompetente medarbejdere

Hurtig omstilling

Få et skræddersyet tilbud til en god pris

Vores erfarne rengøringsfolk har kendskab til mange områder i branchen og vi står derfor super godt rustet til at varetage alle slags opgaver – står du i en speciel situation, er vi klar til at give den en ekstra skalle. Vi er også omstillingsparate – skal du flytte allerede om et par dage, så er vi med sikkerhed klar til at hjælpe dig med at aflevere lejemålet/ boligen pletfrie og grundig rengjort! Hos AKHIL higer vi altid efter tilfredshed hos kunden!

Ring til os

+ 45 42 44 49 52

Få et uforpligtende tilbud

Hvad vores samarbejdspartnere siger om os

"Vi kan altid trække på AKHIL!"

 I en branche hvor efterspørgslen er svingende, er det rart at have en samarbejdspartner i baghånden. Tingene er ikke brændt på siden vi har kunnet kontakte AKHIL. Det kan anbefales!

"Erfarende og omhyggelige "

Erfarent og omhyggeligt personale! Kan bestemt anbefale AKHIL, hvis I ligesom os har brug for en underleverandør der er pålidelig og hurtigt kan hoppe til.

"Personale med gåpåmod"

Vi bruger AKHIL til flytterengøring. De to faste vikarer, vi har, er venlige og har masser af gåpåmod. Jeg er glad for at kunne arbejde sammen med nogen der forstår branchen og vores behov så godt.

"Hjælper når behovet er der"

Vi er glade for AKHIL. De dukker op som aftalt, og så medbringer de selv alt. Meget tilfredsstillende.

"Det er super godt og nemt"

Første underleverandør vi har prøvet. Men det er super godt og nemt!

"Pålideligt rengøringsselskab med god kommunikation... "

AKHIL er et pålideligt rengøringsselskab som udmærker sig ved god kommunikation og kvalitet.

"Et godt stykke arbejde..."

Personalet er grundigt og kommer til aftalte tid. Desuden har vi oplevet stor fleksibilitet og venlighed i forhold til vores behov for ændringer.  I gør et rigtig godt stykke arbejde.

"Kommer altid til aftale tid"

Vi har brugt AKHIL i et år og er 110% tilfredse. De kommer altid til den aftalte tid, er fleksible og rengøringen er i topklasse. Tak fra alle på kontoret