fbpx

Vi kan hjælpe dig med rengøring i dit hjem

Kontakt os i dag og modtag et uforpligtende tilbud.

9

Vi tilbyder den bedste service

{

Vi tilbyder prisgaranti

Vi tilbyder

Kom altid ind til et rent hjem

Som følge af en travl hverdag, så kan rengøringen derhjemme virke uoverskueligt og tidspresset. Hos Akhil kan du stole på en regelmæssig, effektiv og professionel privatrengøring, som udføres af dedikeret og tillidsfuldt personale, der til mål har at skabe en komplet rengøring, som er grundlæggende for et sundt indeklima. Hos os kan du stole på en velgjort og sikker privatrengøring til en god pris hos dit lokale rengøringsfirma i Storkøbenhavn og på Sjælland.

Vi lægger stor vægt på, at vores kunde føler sig tryg, og der vil derfor være direkte kontakt mellem kunden og rengøringspersonalet, så kunden er veloplyst omkring hvem der kommer på besøg i hjemmet.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Uafhængigt af om du ønsker rengøring af selve byggepladsen og skurvognen, slutrengøring af den nybyggede bygning eller en grundig vinduespudsning, står vores team klar til at give en royal behandling.

Vi skræddersyer den rengøringsplan, du har brug for før, under eller efter byggeprojektet, så jeres hverdag kører som planlagt, uden forstyrrelser i form af rengøring.

Så lad os høre om dit byggeprojekt og behov for rengøring. Vi står klar til at hjælpe dig.  Kontakt os og beskriv dine ønsker til byggepladsrengøring, så vil du modtage et prisvenligt tilbud på den ønskede opgave.  

Ring til os

42 55 57 06

Kontaktformular

Kundefeedback

Vi sætter stor pris på enhver feedback fra vores kunder. Vi forsørger at optimere og udvikle vores virksomhed konstant, så den tilpasser sig et bredt spektrum af unikke kundebehov. Derfor er enhver form for feedback, anset som værende konstruktiv feedback. Tak for din mening.

"

Yderst hurtigt og effektiv rengøring! Jeg havde brug for hjælp til rengøring af mit sommerhus. Jeg er yderst tilfreds med både servicen og resultatet, som overgik alle mine forventninger.

"

Jeg havde brug for hurtigt rengøring til min lejlighed. Jeg fik et tilbud og svar et par timere senere. Jeg er vild med kundekontakten og servicen. Det kan kun anbefales.